Hoe lid worden?

Lid worden

waarom?

Heb jij ook een boontje voor de natuur? Natuurgroep De Gemzen neemt je graag mee voor een verrassende natuurervaring in eigen streek of ver daarbuiten. Wandelen in De Ardense bossen, gezellig keuvelen langsheen trage wegen, zwevende roofvogels spotten, een gezellige fietstocht voor het hele gezin, een MTB-tocht in de ochtendmist of verwonderd staan kijken naar drie grazende reeën. Het is maar een greep uit de activiteiten die we voor jou in petto hebben.


hoe?

Lid word je door overschrijving van 25 euro per gezin op rekening BE39 4355 1269 7119 van Natuurgroep de Gemzen.

Bezorg ons zeker nog je adresgegevens via mail. Zo ontvang je ons magazine VOETSPOOR en houden we je op de hoogte van alle activiteiten.
Zo kan je - met het volledige gezin – gratis deelnemen aan onze activiteiten.

Je geniet van een ongevallenverzekering bij uitstappen en activiteiten. Daarnaast geniet je van een jaarabonnement op VOETSPOOR.


Sponsorlid word je met een bijdrage vanaf 50 euro per jaar. Je krijgt dezelfde voordelen als een lid en krijgt een publiciteitskader in ons magazine VOETSPOOR. Na betaling ontvang je een factuur die je fiscaal kunt aftrekken.

Je naam en logo zal tijdens diverse activiteiten vermeld worden.

twijfel?

Heb je zin om een frisse neus op te halen met een gezonde dosis avontuur erbij? Kom gerust eerst even de sfeer opsnuiven, geen probleem.
Neem eens deel aan een activiteit en maak kennis met een toffe bende (jong & oud), want elke maand trekken we er weer op uit.

Met jou erbij wordt de groep nóg vrolijker! Want elk nieuw lid is een nieuw gezelschap voor de vereniging.


Tot snel!