Agenda

AGENDAStilaan kunnen we opnieuw wandelingen en andere activiteiten organiseren zoals we zo graag doen.  Dankzij de hoge vaccinatiegraad in onze regio kunnen we weer buiten komen. Uiteraard blijft nog altijd de nodige voorzichtigheid geboden en zullen we ons altijd aan de geldende maatregelen houden. Maar, zeg nu zelf: wat is er leuker dan in groep de natuur gaan verkennen?


We werken nog altijd met verplichte inschrijvingen, zo kunnen we alles in goede banen leiden, dragen we onderweg zorg voor elkaar en delen we warmte. 

Hieronder kan je onze agenda vinden voor de eerste helft van het jaar 2022.


26-29/5

TENTENKAMP

Na 4 jaar trekken we er eindelijk nog eens op uit met tent, mobilhome en stacaravan. We logeren op camping ChĂȘnefleur aan de oever van de Semois in het zuidelijke Tintigny. Wandelen, kayakken, MTB-en en een snuifje cultuur staan op de agenda. Uiteraard mogen zwoele avonden aan het kampvuur ook niet ontbreken!

ZO 19/6

TOCHT DOOR DE HOGE VENEN

Vanaf de High Peak Brewery in Sourbrodt maken we een tocht van 19km door ven&bos, langs de Bayehon en de Ghaster. De EXTREME variant van 30km daalt af tot Malmedy om nadien langs Reinhardstein terug naar Sourbrodt te gaan.


~Start 06:00 (extreme) of 7:00

VERDER OP ONZE AGENDA

4/09 FIETSTOCHT GENTBRUGSE MEERSEN + MTB-TOCHT

2/10 ARDENNENWANDELING

15/10 GEMZENHAPPENING

11-14/11 ARDENNENWEEKEND VIROINVAL

11/12 REGIOWANDELING AFFLIGEM

Hiking is always a good idea!