Gemzenpad

WANDELEN IN LEDE LANGS HET

GEMZENPAD

Ben je verzot op wandelen en zoek je naar originele wandelroutes? Kies je graag uit verschillende wandeltochten en wandelafstanden? Trek die wandelschoenen maar aan, want wij geven je 6 mooie wandelingen in Lede cadeau!

onze eigen wandelroutes

WAAROM?

In de zomer van 2020 werd het stilaan duidelijk dat 2020 geen gewoon jaar zou worden. In het voorjaar hadden we al enkele wandeltochten moeten schrappen o.w.v. Corona. Het vooruitzicht dat ook onze najaarsactiviteiten zouden geschrapt worden deed ons beslissen om een eigen wandelroute, een heus Gemzenpad, aan te leggen.

Wandelen kan overal en altijd. Bovendien is iedereen welkom, leden en niet leden van de Gemzen. Maak daarom deze mooie wandeling in eigen streek en ontdek verborgen hoekjes en kantjes van groot Lede op eigen tempo te midden in de natuur.

ONTDEK ONZE WANDELROUTES

Fier stellen we jullie onze wandelingen voor. Ga je voor een korte wandeling door het landelijke Lede of een langere trail rondom Lede? Wij maken het je makkelijk en voorzien uitgestippelde en bewegwijzerde wandelroutes met wandelkaart voor jou helemaal gratis. Wandeling Lede, check!

de RONDE

van LEDE

30 km langs rustige, mooie en onbekende paadjes in alle deelgemeenten van

Lede

LEDE royal

verken Lede en zijn deelgemeenten in slechts 23,5 km

ongerekend

LEDE

een wandeling van bijna 20 km doorheen alle deelgemeenten

veelzijdig

LEDE

trip van 17 km door en rond het landelijke Lede

KWARTET

van LEDE

een 14 km lange tocht langs Lede, Wanzele, Smetlede en Impe

ongezien

SMETLEDE

bijna 10 km plezier langs onverharde wegen en paadjes in Smetlede